Borrelen op de boot van Piushaven Culinair

Lekker borrelen op een boot van Piushaven Culinair, hoe gezellig is dat? Het juiste antwoord: héél gezellig. Borrelen is een activiteit die je ook uitstekend op het water kunt doen. En wij zorgen voor alles wat je nodig hebt voor een gezellige middag of avond. Het enige wat jij hoeft  te regelen is een groep leuke mensen waarmee je de borrelboot betreedt. 

Borrelboot met hapjes en drankjes

Onze borrelboot is ingericht voor groepen en heeft alles aan boord voor een méér dan geslaagde borrel. Om te beginnen een schipper die jullie veilig door de Tilburgse wateren loodst. Daarnaast een flink assortiment koele drankjes, anders wordt het moeilijk borrelen. En natuurlijk hapjes, want drinken op een lege maag is nog nooit een goed idee geweest. Willen jullie een borrelgarnituur of liever een barbecue inclusief chef aan boord? Het kan allemaal. Wij zorgen wel dat het jullie aan niets ontbreekt.

Staan of zitten in de borrelsloep

Ook als het gaat om de aankleding van de boot, is er veel mogelijk. Willen jullie luxe zitplekken, statafels om aan te hangen of ploffen jullie liever neer in een comfortabele Floatzac-zitzak van Fatboy? Zeg het maar. Om het feestje compleet te maken, hebben we altijd een JBL-partybox aan boord, zodat jullie zelf muziek kunnen streamen. 

De route die we afleggen

Onze borrelboot steekt van wal in de pittoreske Piushaven in Tilburg, de grootste stadshaven van Brabant. Daarna stuurt de schipper de sloep door de mooiste natuurgebieden van de omgeving. Hij wil je graag alles vertellen over het gebied en de schepen die jullie passeren. Maar als je liever naar de muziek of de verhalen van je medevaarders luistert, is dat ook helemaal goed. Het is tenslotte jullie feestje.

Jouw voorgangers aan het woord​

“Nooit geweten dat borrelen en water zo’n goede combinatie was. We waren met een stel vrienden en hadden een mooie namiddag in deze relaxte setting. Dit uitje houden we erin!”

Contact opnemen

Mail ons

info@piushavenculinair.nl

DD slash MM slash JJJJ