Veelgestelde vragen

(en de antwoorden daarop)

Daar gaan we creatief mee om, zodat je dag niet in het water valt. Het komt gelukkig nauwelijks voor dat het de hele dag regent. Dus met bijvoorbeeld een uurtje eerder of later vertrekken, kunnen we de meeste regendruppels al ontwijken. Als dat niet voldoende is, schuilen we onderweg. Of we zorgen dat iedereen droog kan staan of zitten. 

Voorspelt Buienradar dat de regengoden ons op het moment van de rondvaart echt slecht gezind zijn? Dan spreken we een ander tijdstip of een andere datum af. Daarover overleggen we 24 uur vóór aanvang met je. Eerder annuleren vanwege het weer is niet mogelijk en nodig, want dat is nogal onvoorspelbaar. 

Vanaf de Havendijk 18, 5017 AM in Tilburg betreden we de boot. De steiger vind je naast het brugwachtershuisje van de draaibrug. Let erop dat we vijftien minuten vóór vertrektijd inschepen. De brugwachter draait de brug namelijk stipt op het hele uur open en het zou zonde zijn als we een uur moeten wachten.  

We raden je aan om je auto een plekje te geven aan de Havendijk of Hoevenseweg. Parkeren is daar gratis. 

Twee van onze boten hebben een toilet aan boord. Mocht je op een vaartuig zitten zonder wc en een sanitaire stop is gewenst, dan gooit onze schipper het anker uit en kun je van boord. De schipper wacht netjes tot je weer terug bent met het hervatten van de reis. 

Absoluut. Geef het aan ons door als er mensen zijn met allergieën, dieetwensen, intoleranties et cetera. We houden graag met iedereen rekening, zodat het voor iedereen een feestje wordt. 

Nee, maar dat is ook niet nodig. Onze kombuis is uitgerust met een meer dan redelijk assortiment lekkers. We zorgen er dan ook voor dat je niet met trek en dorst van boord gaat. Laat je koelbox en lunchtrommel dus gerust thuis, dat scheelt weer sjouwen. 

Volgens de klassieke mythologie is Neptunus de God van de nautische wereld. Bij ons ben jij, als klant, de koning. Misschien een beetje cliché, maar het is wel zo. Binnen redelijke grenzen doen we alles om het jou en je gezelschap naar de zin te maken en daarin gaan we ver. Heb je speciale wensen of wil je graag een maatwerkaanbieding ontvangen? Laat het ons weten en we gaan aan de slag! 

Contact opnemen

Mail ons

info@piushavenculinair.nl

DD slash MM slash JJJJ