Heerlijk eten & lekker ontspannen op het water

Genieten van heerlijke gerechten en de lekkerste drankjes terwijl je Tilburg ziet zoals je de stad nog niet eerder zag.
Dat is Piushaven Culinair in een notendop. Wij verwennen onze gasten tijdens een adembenemende boottocht
door onze stad met heerlijke culinaire hoogstandjes.

Piushaven Culinair

Welkom aan boord op onze schepen

Een feest voor iedereen

Een feestje of uitstapje organiseren is nog niet zo makkelijk. Het is best een uitdaging om het voor iedereen goed te doen. Met dat bijltje hebben we vaker gehakt. Een rondvaart met Piushaven Culinair is leuk voor jong en oud, of je gasten nu avontuurlijk zijn ingesteld of van rust houden. Het decor wisselt voortdurend en ons personeel legt iedereen in de watten met voortreffelijk eten, met liefde geserveerde drankjes en Brabantse hartelijkheid. Wat de reden van jullie boeking en de grootte van jullie gezelschap ook is. We blinken uit in bedrijfsfeesten, teamuitjes, vrijgezellenfeesten, gewone feestjes en familiedagen, voor gezelschappen van 6 tot 150 personen.

Arrangementen op maat

Maatwerk leveren, daar zijn we behoorlijk goed in. Met andere woorden: we zorgen dat de vaartocht perfect aansluit op je wensen. Dat begint met het inzetten van de juiste boot – we hebben meerdere comfortabele en luxueuze boten in onze vloot. Maar natuurlijk is ook de bemanning belangrijk. We hebben een kapitein die alles weet van de omgeving en daar graag en enthousiast over vertelt, als je dat tenminste wilt. Een chef-kok, die gerechtjes maakt die zó lekker zijn dat je bord schoon terug naar de kombuis gaat. En een vinoloog die de lekkerste drankjes schenkt. 

Ook geschikt voor zakelijk

Wij bieden ook zakelijke arrangementen aan. Ideaal als je je zakelijke relaties eens écht wilt verrassen. Wist je dat de Piushaven een museumhaven en ook de grootste stadshaven van Brabant is? is Op een boot van Piushaven Culinair door de Tilburgse wateren varen is daarmee een erg geschikte setting voor een prettig gesprek. Zo krijgt dat gesprek over die zakendeal net dat zetje dat nodig is om in een stroomversnelling te komen. En kan dat wat moeilijke jaargesprek met een collega gewoon heel informeel en gezellig worden. 

Neem contact met ons op

Ben je benieuwd naar onze mogelijkheden? Die hebben we overzichtelijk op een rijtje gezet in onze <brochure>. Zo krijg je al een goed beeld van de opties. Maar we gaan er ook met alle liefde en plezier over met je in gesprek. En als je wilt, doen we je een passend aanbod. Je vindt <hier> onze contactgegevens. Hopelijk mogen we je snel verwelkomen aan boord!

Contact opnemen

Mail ons

info@piushavenculinair.nl

DD slash MM slash JJJJ