Lunchen op een boot van Piushaven Culinair

In Nederland hebben we, zo druk als we altijd zijn, vaak de neiging om in de middag snel, snel, snel een broodje naar binnen te werken. Dat is zonde, want je kunt van je lunch ook heel makkelijk een gezellig samenzijn maken. In landen als Spanje, Frankrijk, Italië en Mexico vieren ze de lunch uitgebreid met familie en vrienden, aan lange tafels vol lekkernijen. Dat kan hier gelukkig ook, op een lunchboot van Piushaven Culinair in Tilburg. Op alle dagen behalve de zaterdag kun je bij ons heerlijk uitgebreid tafelen terwijl onze schipper jullie door het – vinden wij – mooiste gebied van Brabant vaart. Een beter begin van je middag is nauwelijks denkbaar!

De arrangementen voor een boottocht met lunch

Zoveel mensen, zoveel wensen. En al die wensen, daar houden wij graag rekening mee. We stelden daarom verschillende arrangementen samen. Zo is er altijd een die bij jouw behoeften aansluit.

- Sailor’s Choice

Een voortvarend begin van je middag! Deze luxe lunch bestaat uit ambachtelijke broodsoorten, jonge kaas, boerenkaas, verschillende luxe vleeswaren, roomboter, noten, cherrytomaatjes, snack-paprika’s, humus, tapenades, twee soorten groene salades en vers fruit van het seizoen. Optioneel voegen we hier desgewenst ook nog een quiche, beenham en Brabants worstenbrood aan toe.

- Captain’s Lunch Deluxe (live cooking)

Een unieke vaartocht met heerlijk driegangenlunch, live bereid op de kamado. Dat is wat je van dit arrangement verwachten mag. De chef vertelt jullie alles over het eten en hoe hij het klaarmaakt. Maar gelukkig voor jullie blijft het niet bij vertellen alleen. De chef stelt een heerlijk menu samen om van te watertanden. Heb je zelf een menuvoorstel? Of mogen we je verrassen met seizoensproducten? Deel het met ons en we houden er rekening mee.

- Mediterraans

Alsof je in het zuiden van Europa bent, vooral als het weer een beetje meewerkt! Dit is een heerlijk ontspannen begin van de middag op het water, inclusief luxe lunch die bestaat uit focaccia, kaas, verschillende luxe vleeswaren, olijfolie, tonijnsalade, crostini´s, humus, olijven, pepers, tomaatjes, groene salade met peulvruchten, pastasalade en vers fruit. Optioneel voegen we hier desgewenst ook nog een quiche, beenham en Brabants worstenbrood aan toe.

Jouw voorgangers aan het woord​

“Dit is echt zó veel leuker dan een broodje aan de eettafel. Je komt echt tot rust op zo’n boot. Ik voelde me de hele dag ontspannen en energiek. Het is het geld 100 procent waard!”

Contact opnemen

Mail ons

info@piushavenculinair.nl

DD slash MM slash JJJJ