Ontbijten op een boot van Piushaven Culinair

Stel je eens voor. Een mooie zondagochtend in het voorjaar. Terwijl de natuur en jij – langzaam wakker wordt, vaart de kapitein jullie door de mooiste wateren van Tilburg en omstreken. Een kopje koffie in je rechterhand, croissantje in je linker en allerlei andere lekkernijen binnen handbereik. Het enige wat je hoort is het zachtjes ronken van de motor, het kabbelen van het water en het gezellige gekwetter van de watervogels.

 Dat is het idee van onze ontbijtvaart. Een beter begin van je dag is nauwelijks mogelijk. Hieronder lees je meer over de mogelijkheden.

- De ontbijtvaart in een notendop

Bij Piushaven Culinair kun je je dag beginnen met een voortreffelijk ontbijt op het water. Om 09.00 uur gaan de trossen los en om 11.00 uur meert de schipper de boot weer aan. Je hebt dus ruim de tijd om lekker te genieten van al het lekkers. Wat er op het menu staat? Yoghurt en granola, verse en knapperige croissants geserveerd met boter en jam, een gekookt eitje, vers ambachtelijk brood, boerenachterham, aardbeien, koffie, thee en verse jus d’orange. Meer dan genoeg om de dag vol energie te beginnen dus!

De ontbijtvaart is elke dag van de week te boeken. Vanaf vier personen. 

- De brunchvaart op een rij

Is om 09.00 uur vertrekken op een zondag iets te vroeg voor je? Boek dan het Schippersontbijt. Nou ja, ontbijt; het is eigenlijk meer een brunch – ofwel een combinatie van breakfast en lunch. Om 10.00 uur vaart de comfortabele uit en twee uur later zet je weer voet aan wal. Op het menu staan yoghurt en granola, verse en knapperige croissants geserveerd met boter en jam, een gekookt eitje, vers ambachtelijk brood, boerenachterham, aardbeien, koffie, thee en verse jus d’orange. Een goede basis voor een actieve of desnoods relaxte dag!

Het Schippersontbijt is elke dag van de week te boeken. Vanaf twee personen. 

- Ontbijten op het water met mimosa’s en mooiweergarantie!

Voor een extra vrolijke en zonnige dag kun je op de hieronder weergegeven data je ontbijt of brunch ook uitbreiden met een mimosa-arrangement. Dat betekent dat je onbeperkt van deze cocktails, gemaakt van champagne en gekoeld citrusvruchtensap, kunt genieten. En we hebben een mooiweergarantie. Dat betekent helaas niet dat we de weergoden kunnen beïnvloeden. Maar wél dat we, mocht het slecht weer zijn op het moment van jouw geplande rondvaart, in overleg met jou de boottocht kosteloos verplaatsen zodat je ontbijt of brunch niet in het water valt. Je ontbijtvaart of brunch op het water uitbreiden met het mimosa-arrangement is mogelijk op:  

  • Zondag 12 mei (Moederdag) 
  • Zondag 16 juni (Vaderdag) 
  • Zondag 21 juli 
  • Zondag 8 september 

- Romantisch champagneontbijt

Wil je het ontbijt éxtra romantisch maken? Dan is een glaasje champagne een moëtje. Samen met je geliefde(n) heerlijk genieten van de ontwakende natuur met een glas bubbels on the side. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden! 

Jouw voorgangers aan het woord​

“Wat een verwennerij. De tafel was rijkelijk gevuld met allerlei lekkers. Ambachtelijk brood, versgeperste jus, een lekker eitje, aardbeien… Ik waande me even God in Frankrijk!”

Contact opnemen

Mail ons

info@piushavenculinair.nl

DD slash MM slash JJJJ