Maak vergaderingen weer leuk, op een boot van Piushaven Culinair

Vergaderingen. Binnen bijna elke organisatie komen ze voor. Maar om nou te zeggen dat deelnemers altijd staan te trappelen om de vergaderzaal binnen te gaan… Snappen we ook wel. Onder het fletse tl-licht en met zijn allen om een grote tafel, met thermoskannen koffie in het midden, ontstaan niet altijd de beste ideeën. Gelukkig is er manier om vergaderingen leuk en succesvol te maken. Door te vergaderen op het water, op een boot van Piushaven Culinair om precies te zijn!

Een vergadering op het water biedt een unieke setting. De serene en rustgevende omgeving kan inspireren tot creatieve ideeën en nieuwe inzichten. Je stapt eens uit je vaste bubbel. Je wordt niet afgeleid door langslopende collega’s, ratelende printers of binnenpingende mailtjes. Hooguit door een zwemmende eend of een geduldige visser, maar daar heb je weinig last van. Dat is nog eens origineel vergaderen!

Met de privacy zit het wel goed

Er is natuurlijk een reden dat vergaderingen vaak achter gesloten deuren plaatsvinden. Niet alles wat er besproken wordt is voor iedereen bestemd. Op een boot heb je niet zo veel last van nieuwsgierige meeluisteraars – tenzij je ze mee aan boord neemt, maar dat heb je zelf in de hand. We varen door een rustig gebied en niemand zal horen hoe jullie plannen smeden om de verplichte bijdrage aan de personeelsvereniging met drie procent te indexeren. 

Een heerlijke zakelijke lunch of diner tijdens jullie vergadering

Als jullie alleen koffie of thee willen tijdens de vergadering, kan dat natuurlijk. Maar wat denk je van een vergaderlunch of zelfs -diner? Dan combineer je het nuttige met het aangename: je neemt door wat je wilt bespreken terwijl je heerlijk geniet van de culinaire hoogstandjes van de chef. Wat er op het menu staat? Daar heb je natuurlijk zelf inspraak in. We kunnen rijkelijk belegde broodjes verzorgen, maar ook een goed stuk vlees of vis behoort tot de mogelijkheden. Glaasje bubbels? Geen probleem natuurlijk! Wie weet leidt het wel tot nóg creatievere inzichten.

Vergaderen op het water PHC

Zo varen we

Na het verlaten van de sfeervolle Piushaven zetten we koers richting het Wilhelminakanaal. Vervolgens trekken we langs een aantal Tilburgse hotspots en door prachtige natuurgebieden rondom onze stad. Na drie uur varen – korter of langer is uiteraard mogelijk – gaan we weer voor anker in diezelfde Piushaven.

Voor wie?

Vergaderen jullie met zijn zessen? Of met twintig personen? Iets ertussenin? We hebben altijd wel een boot die bij de omvang van je gezelschap en sfeer die je wilt uitstralen past. In welke branche je ook werkt; we kunnen je het van harte aanbevelen om de saaie vergaderzaal eens in te ruilen voor een vergadering op een boot. Dan zit je pas écht in hetzelfde schuitje.

Interesse?

Wil je succesvol en sfeervol vergaderen met je collega’s of bijvoorbeeld klanten? Dan is het goed dat je ons gevonden hebt! Wij weten precies wat je nodig hebt en denken graag met je mee. Bel ons even of stuur ons een mail, dan kunnen we je wensen bespreken. Direct reserveren? Dat kan via de button hieronder. Hopelijk mogen we je snel aan boord verwelkomen!

Jouw voorgangers aan het woord​

“Varen en vergaderen bleek voor ons team de ultieme combinatie. Het zorgde niet alleen voor extra inspiratie en inzichten. Het maakte de samenkomst ook net iets speelser. Bruisend van de ideeën kwamen we twee uur later weer terug in de Piushaven. Voor herhaling vatbaar dus!”

Contact opnemen

Mail ons

info@piushavenculinair.nl

DD slash MM slash JJJJ