Een spetterend bedrijfsuitje op een boot van Piushaven Culinair

Bij veel organisaties is het bedrijfsuitje één van de hoogtepunten van het jaar. Het is daarnaast ook gewoon een belangrijk moment. Een bedrijfsuitstapje is gelegenheid om je medewerkers te bedanken en om elkaar nog beter te leren kennen. Een tocht op een boot van Piushaven Culinair is daarom de perfecte gelegenheid voor een geslaagd personeelsuitje.

Tuurlijk, een potje karten of middagje survivallen is hartstikke leuk en spannend. Een kookworkshop is buitengewoon geschikt als je een (aard)appeltje met je manager wilt schillen. En een escaperoom staat garant voor spanning. Maar écht ontsnappen doe je op een rondvaartboot van Piushaven Culinair in Tilburg. Dat staat garant voor een luxe, relaxed en smakelijk bedrijfsuitje 

Boottocht door de Piushaven in Tilburg

Welkom in de Piushaven! Ons personeel ontvangt je hartelijk en gastvrij. Vervolgens kan iedereen een plekje aan tafel zoeken. Rouleren tussen de gangen door kan natuurlijk ook. Dit zorgt voor lekker veel variatie in de gesprekspartners. Maar dat is helemaal aan jullie. Na het verlaten van de Piushaven zetten we koers richting het Wilhelminakanaal. Vervolgens gaat het roer om en varen we langs een aantal Tilburgse hotspots en door prachtige natuurgebieden rondom onze stad.

Prachtige uitzichten

Zo eind van de middag, wanneer de magen beginnen te rommelen, komt onze keukenbrigade in actie. Ze zorgen voor de allerlekkerste gerechten en drankjes die je je maar kunt voorstellen. Maar dat moet ook wel, als ‘Culinair’ in je naam zit. Je collega’s kunnen heerlijk tafelen terwijl onze schipper de boot behendig door de stille wateren van Tilburg en omgeving stuurt. Het levert gegarandeerd prachtige uitzichten op. Reken maar dat de telefoons worden getrokken om mooie Instagram-kiekjes te schieten.

Na drie uur varen meert onze schipper de boot weer aan in de Piushaven. Voor iedereen tijd om weer voet aan wal te zetten. Het is goed om te weten dat de Piushaven een bruisende plek is, met volop gezellige cafés. Ideaal als jullie, of een deel van jullie gezelschap, nog wel een afzakkertje kunnen gebruiken. Want je weet vast wat ze zeggen van nachten in Brabant: die zijn lang.  

PHC_Bedrijfs

Personeelsfeest op maat

One size fits all? Nou, niet bij ons. Onze arrangementen zijn maatwerk en het is jullie feest, dus wij houden maximaal rekening met jullie verlanglijstje. Bubbels bij aankomst? Een sappige bavette van de kamado, asperges in het voorjaar of liever een moot zalm? Wij regelen het. Dat geldt ook voor niet-culinaire wensen, zoals muziek of een teambuildingsactiviteit. In goed overleg met jou maken we er een onvergetelijke dag van, waar je collega’s het nog vaak over hebben bij de koffieautomaat of in de Teams-chat 

Voor wie?

Bedrijven een mooie en ontspannende dag bezorgen, dat doen we het liefst. Hoe groot het gezelschap precies is, maakt ons niet zo veel uit. Vanaf zes tot 75 personen kun je bij ons terecht. Voor grote groepen zetten we meerdere boten in. Deze maken we onderweg aan elkaar vast tot een groot drijvend terras. Hierdoor kun je makkelijk overstappen van boot en wisselen van zitplaats. Het is wel goed om te weten dat we geen feestboten hebben. Niks mis met een lekker drankje en met meer drankjes ook niet, maar we varen wel door natuurgebied en we houden graag rekening met onze omgeving. Ook willen we dat het voor iedereen veilig blijft en houden we onze boten graag in topconditie.

Mis de boot niet!

Wil je een fantastisch personeelsfeest organiseren en je collega’s zo écht verwennen? Dan is het goed dat je ons gevonden hebt! Wij weten precies hoe je een geslaagd bedrijfsfeest organiseert en denken graag met je mee. Bel ons of stuur een mail, dan kunnen we je wensen bespreken. Hopelijk tot snel aan boord!

Jouw voorgangers aan het woord​

“Alle collega’s waren erg enthousiast. Het eten was heerlijk en de bediening gezellig en attent. Het was zó geslaagd, dat ik bang ben dat ik ons uitstapje volgende jaar wéér mag organiseren.”

Contact opnemen

Mail ons

info@piushavenculinair.nl

DD slash MM slash JJJJ