BBQ op een boot van Piushaven Culinair
Als je tv-reclames moet geloven, is barbecueën een typische activiteit voor in de achtertuin. Samen met vrienden in een houthakkersblouse, lachend en met een flesje bier in de hand het vlees keren. Mooie setting, maar wist je dat een BBQ ook heel geschikt is op een boot van Piushaven Culinair?
Een BBQ-vaart van Piushaven Culinair in Tilburg duurt drie uur. De chef brengt de kamado al snel op temperatuur en dan wordt het tijd om allerlei lekkers op de grill te leggen. Intussen vertelt de gepassioneerde chef jullie alles over het eten en hoe hij dat klaarmaakt. Combineer dat met de prachtige omgeving waar de kapitein de boot doorheen stuurt en het uitstapje valt gegarandeerd net zo in de smaak als het vlees van de barbecue.
Barbecue-arrangementen
Roast Menu A
In buffetvorm serveren we op de BBQ-boot de heerlijkste stukken vlees:
• runderburger
• barbecueworst
• kipspies
• buikspek
Drie soorten boerensalades, stokbrood en sausjes. Voor ieder wat lekkers. We gaan uit van vier porties vlees per persoon.
Roast Menu B
Een BBQ-boot waarbij je jouw eigen broodjes samenstelt met advies van de kok aan boord.
• rundvleeshamburger
• spareribs
• satéspiesen van gemarineerde kippendijen.
Inclusief drie soorten boerensalades, verschillende toppings en natuurlijk satésaus. Per persoon: broodje hamburger, broodje Bratwurst en een satéspies.
Roast Menu C
Luxe BBQ op de boot geserveerd in 4 gangen.
• reuzengamba’s
• zalm
• bavette
• short ribs
Opgemaakt en geserveerd in gangen met passende seizoensgroenten. Met salades, brood en sausjes op tafel. Alles wordt live bereid op de kamado.
Tip van de chef: de tapasplank is als voorgerecht een aanrader zodat iedereen alvast iets lekkers te snacken heeft.
Jouw voorgangers aan het woord
“De chef bakt de lekkerste dingen terwijl je heerlijk door de natuur vaart met een drankje in de hand. Zéker een aanrader!”