Dit is Piushaven Culinair

Voor de tewaterlating van Piushaven Culinair moeten we terug naar de wat onrustige zomer van 2021. Onze stuurman Bas Versantvoort – een man met een groot horecahart – was toen al een paar jaar de trotse eigenaar van een eigen boot. Hij ontdekte snel dat je daarop perfect kunt barbecueën met vrienden. Dit deden ze dan ook al gauw een keer of vier per jaar. Al snel wist Bas: dit plezier gun ik meer mensen. Hij werkte zijn idee uit, bezocht de Kamer van Koophandel en kwam trots naar buiten. De oprichting van Piushaven Culinair was officieel!

Op stoom

Al snel ging het hard. Zeker toen het woord ‘corona’ weer hoofdzakelijk werd gebruikt om een fris Mexicaans biertje bestellen. Mensen konden weer samen dingen doen, proeven van de natuur en van het goede leven. Ons reserveringenboek raakt sindsdien lekker gevuld. Momenteel zitten we op ongeveer tweehonderd vaarten per seizoen. Kortom: Piushaven Culinair groeit in gezond tempo en de vaart zit er lekker in.

Hier doen we het voor

Weet je wat we het allerliefste doen? Onze gasten zó verwennen, dat ze helemaal niet meer terug aan land willen. Dat lukt ons redelijk goed. Natuurlijk schrijft geen enkel bedrijf op de ‘over ons-pagina’ dat ze het niet goed doen. Maar weet je wat: kijk ook eens op onze Google-reviewpagina. Dan lees je het ook eens van een ander. 

Je kunt het zien: we krijgen aardig wat complimenten. Die steken we allemaal dankbaar in onze zak. Perfect bestaat misschien niet, maar we streven daar wel naar en daarin gaan we ver. Dat de boten technisch uitstekend in orde zijn en dat onze kapitein de beste route uitstippelt. Dat het eten perfect op smaak is, de drankjes op de juiste temperatuur zijn en dat de playlist nummers bevat die passen bij het gezelschap en seizoen. Het enige waar we geen invloed op hebben, is het weer. Maar ook daar gaan we creatief mee om! Het moet raar lopen willen de regengoden onze bui en dag verpesten. En sowieso vinden we dat je de voorspellingen van Buienradar met een schepje zeezout moet nemen. 

Ontwerp zonder titel-22

Voor bedrijven, families en vriendengroepen

Veel van onze gasten bezoeken ons met collega’s. Dat kunnen we begrijpen, want met bedrijfsuitjes weten we wel raad. Maar lekker varen, borrelen en een hapje eten kan natuurlijk ook uitstekend met vrienden of familieleden. Of doe eens gek en vier je vrijgezellenfeest aan boord. Dan neem je mooi wat vaarervaring mee het huwelijksbootje in, altijd handig. We hebben boten in allerlei soorten en maten, dus grote kans dat we ook een passend antwoord hebben op jouw aanvraag.

Onze bestemming

Daar zijn we nog lang niet. We zijn voor ons gevoel nog maar net van wal gestoken en willen nog lang doorgaan met ons werk. Wat we op onze route allemaal tegenkomen, kunnen we niet voorspellen. Wel kunnen we verklappen dat we in de toekomst meer met elektrische boten gaan werken, uit duurzaamheidsoverwegingen. Ook zouden we graag eens met een Michelinrestaurant samenwerken. En verder? We koersen gewoon op de horizon af en genieten vooral van ons uitzicht en werk. En van de goedgemutste passagiers aan boord die de dag plukken. Daarmee is het ooit allemaal begonnen.

Contact opnemen

Mail ons

info@piushavenculinair.nl

DD slash MM slash JJJJ