Dineren op een boot van Piushaven Culinair

Uit eten gaan is altijd een genietmomentje. Je hoeft alleen maar aan te schuiven, iets te kiezen van de menukaart en het personeel regelt de rest. Maar weet je wat voor een extra dimensie zorgt? Dineren op een boot van Piushaven Culinair. Dat staat garant voor drie tot vier uur heerlijk tafelen, terwijl de schipper zijn boot rustig door de Brabantse wateren stuurt. Beeld je daar het getjilp van vogeltjes en de ondergaande zon bij in en je snapt vast wat we bedoelen.

Stap aan boord van onze dinerboot

Bij aankomst op het door jullie gewenste tijdstip verwelkomen de schipper en privéchef jullie aan boord. Vervolgens gaan de trossen los en varen we vanuit de Piushaven langs Moerenburg richting Oirschot. Terwijl jij met je tafelgast(en) heerlijk ontspant met een drankje binnen handbereik, laat de chef een knap staaltje live cooking zien. Hij of zij bereidt op de kamado de allerlekkerste gerechten die je in lange tijd geproefd hebt. En vertelt na het uitserveren alles over het lekkers wat op jullie borden ligt.

Arrangementen voor dineren op een boot van Piushaven Culinair

Je kunt kiezen uit drie verschillende menu’s: 

Background Heading

Officer's dinner

Drie gangen

  • Ontvangst: met een amuse en een glas cava l’Arboc.
  • Voorgerecht: shared dining-plank van de chef (voor ieder wat wils). 
  • Hoofdgerecht: bavette/entrecote rundvlees, bereid op de kamado, zoete aardappel, asperge/bimi, gekarameliseerde sjalot en chimichurri. 
    OF
    Hoofdgerecht: reuzengamba’s bereid op de kamado, zoete aardappel, asperge/bimi, gekarameliseerde sjalot, citroen en rode peper. 
  • Dessert: verschillende kleine zoetigheden met vers fruit.

Boekingen vanaf zes personen (minder dan zes personen, prijs in overleg).
Keuze voor het hoofdgerecht vooraf aangeven.  

Background Heading

Captain's dinner

Vijf gangen deluxe

  • Ontvangst: luxe amuse en een glas cava l’Arboc.
  • Voorgerecht: zalm in zijn geheel bereid, zeesla, citroen, romana, wasabi crunch.
  • Tussengerecht: gamba bereid op de kamado met zeekraal en gepofte knoflook.
  • Hoofgerecht: bavette/entrecote rundvlees bereid op de kamado, zoete aardappel, asperge/bimi, gekarameliseerde sjalot en chimichurri.
  • Dessert: citroencake (vers gebakken op kamado) met lemon curd en perzik.

Optioneel: kaasdessert of luxe bonbon met digestief. 

Boekingen vanaf zes personen (minder dan zes personen, prijs in overleg). 
Heb je zelf een menuvoorstel of laat je je liever verrassen met seizoensproducten? Vertel het ons.

Background Heading

Crew dinner

Groepen vanaf tien personen

  • Ontvangst: amuse en een glas cava l’Arboc. 
  • Voorgerecht: Luxe tapasplank: 
    • Olijven, drie soorten kaas en twee soorten (fuet) droge worst en Spaanse ham. 
    • Verschillende broodsoorten, tapenades, humus en sashimi van zalm.
  • Hoofdgerecht: Als hoofdgerecht vullen we deze plank met diverse uitgeserveerde gerechtjes:
    • Reuzengamba’s bereid op de kamado met zeekraal en gepofte knoflook.
    • Diverse Yakitorispiezen.
    • Bao bun met pulled pork, cornichonnetjes, uitjes, bieslook en hoisin.
  • Dessert: Een duo van zoet en hartig met onder andere verschillende kazen. Kleine zoetigheden, vers fruit en verschillende kazen geserveerd op een plank.

Optioneel bij te boeken: compleet en onbeperkt drankenarrangement voor de gehele vaart.

Tip:  De arrangementen zijn heerlijk in combinatie met een wijnarrangement! Uitgekozen en samengesteld door onze huisvinoloog Veerle. Mogelijk bij boekingen vanaf zes personen. Is je gezelschap kleiner? Dan is de prijs in overleg.  

Jouw voorgangers aan het woord​

“Alles was perfect. De zon die langzaam onderging, de prachtige omgeving, de bediening, het gezelschap. En natuurlijk het eten. Ik zal deze avond niet snel vergeten.”

Contact opnemen

Mail ons

info@piushavenculinair.nl

DD slash MM slash JJJJ