Een geslaagd teamuitje bij Piushaven Culinair

In het leven moet je zelf de slingers ophangen, zo luidt een bekend gezegde. Dat hoef je niet altijd letterlijk te nemen. Iets vieren kan ook gewoon door met een clubje leuke mensen aan boord te gaan van een luxe boot van Piushaven Culinair in Tilburg. Wij hebben alles in huis om jouw teamuitje te promoveren tot onvergetelijk moment. 

Het is echt niet gemakkelijk om een leuk teamuitje te bedenken en organiseren. Want je wil je teamgenoten natuurlijk wel verrassen met iets leuks en veelzijdigs. En niet achteraf in de groepsapp lezen dat het saai en inspiratieloos was. Wij hebben een advies: boek een rondvaart bij Piushaven Culinair! Teamuitjes laten slagen is een van onze specialiteiten van het huis en we weten zeker dat we ook jouw team een hele mooie dag kunnen bezorgen. 

De mogelijkheden aan boord

Hoe zon teamuitje in zijn werk gaat? Hoewel we graag met je in overleg gaan over de precieze aankleding en invulling, is hier een scenario. Teamuitjes zijn mogelijk vanaf 6 tot 75 personen. Om 15.00 uur stappen jullie de boot op. Daar ontvangen we jullie met een lekker glaasje bubbels. En dan? Varen! De schipper start de motor en stuurt de luxe boot de Piushaven uit, richting Moerenburg. Met het kabbelende water of vogelgeluiden op de achtergrond is de ideale soundtrack om maximaal te genieten aanwezig. Voor grote groepen zetten we meerdere boten in. Deze maken we onderweg aan elkaar vast tot een groot drijvend terras. Hierdoor kun je makkelijk overstappen van boot en wisselen van zitplaats.

Lekker eten en drinken

Natuurlijk zorgen we dat het jullie aan niets ontbreekt. Zin in een drankje? Je hoeft maar even te zwaaien en we regelen een refill. Biertjes, wijn, cocktails, fris; het kan allemaal. Maar natuurlijk valt er onder ‘culinair’ meer dan alleen drinken. Als je het uitstapje écht compleet wil maken, boek je er een BBQ-arrangement bij. Dat houdt in dat de kamado mee aan boord gaat en de chef daarop de allerlekkerste gerechten voor jullie bereidt. Dat is nog eens genieten! Leuk gezelschap, culinaire verwennerij, Instagramwaardige uitzichten en misschien nog een leuk muziekje op de achtergrond elke boot is voorzien van een JBL-box -, meer heb je toch niet nodig?  

PHC-diner-sfeer

Verlenging

Na drie uur varen – langer is bespreekbaar – gaat de boot voor anker in de Piushaven. Tijd om weer aan land te gaan. Wat natuurlijk niet per se het einde van jullie activiteit hoeft te betekenen. Als jullie nog trek hebben in een verlenging, zijn er meer dan genoeg leuke kroegen in de Piushaven, of anders is het centrum van Tilburg. Dat is op loopafstand.  

Wij luisteren naar je wensen

Onze arrangementen zijn maatwerk en het is jullie dag, dus wij houden goed rekening met jullie verlanglijstje. Als we het kúnnen regelen, doen we het. Dat geldt voor jullie dinerwensen, maar ook voor de aankleding van de boot. Statafels zijn mogelijk, maar luxe banken of lekker zachte zitzakken ook. Maak het gerust kenbaar, dan doen wij ons best voor je. Let er wel op dat onze boten geen zuipschuiten zijn. Niks mis met een lekker drankje en met meer drankjes ook niet, maar we varen wel door natuurgebied en we houden graag rekening met onze omgeving. Ook willen we dat het voor iedereen veilig blijft en houden we onze boten graag in topconditie. 

Mis de boot niet!

Wil je een daverend teamuitje organiseren en je teamleden zo écht verwennen? Dan is het goed dat je ons gevonden hebt! Wij weten precies hoe je er een geslaagde dag van maakt en denken graag met je mee. Bel ons even of stuur ons een mail, dan kunnen we je wensen bespreken. Hopelijk tot snel aan boord!

Jouw voorgangers aan het woord​

“Op zo’n boot kom je echt even tot elkaar. Het was wij en de natuur. Heel fijn om zo te onthaasten.”

Contact opnemen

Mail ons

info@piushavenculinair.nl

DD slash MM slash JJJJ