Een voortvarend vrijgezellenfeest op een boot van Piushaven Culinair
​

Als je in het huwelijksbootje stapt, kun je maar beter wat erva(a)ring hebben. De beste manier om die op te doen, is door het vieren van je vrijgezellenfeest in Tilburg op een boot. Piushaven Culinair maakt van jullie feest een onvergetelijke happening. Welkom aan boord!

Nog niet zo lang geleden was het heel populair om op de dag van je vrijgezellenfeest in een dieren-onesie door het centrum van een grote stad te paraderen. Maar op een boot van Piushaven Culinair heeft jouw groep pas écht een leuke dag. Wij zorgen voor een feest dat zo geslaagd is, dat mogelijk niet de bruiloft, maar de dag van het vrijgezellenfeest de mooiste dag uit het leven van de bruid(egom) is. 

Boottocht door de Piushaven in Tilburg

Nadat jullie aan boord zijn gestapt van een moderne en comfortabele boot, kun je een mooi plekje aan tafel zoeken. Vervolgens verwennen wij je met de lekkerste gerechten en drankjes. Gezellig tafelen met een steeds wisselend decor en de zon die langzaam richting horizon zakt. Romantischer wordt het niet. Hooguit op de huwelijksdag zelf. Na drie uur varen en heerlijk eten en drinken gaat de boot voor anker in dezelfde Piushaven. Hier vind je een ruim assortiment aan cafés. Jullie hebben hier dus alle ruimte om lekker door te borrelen aan wal.

Lekker eten en drinken op jullie vrijgezellenfeest

Het is jullie feestje, dus we houden graag zo goed mogelijk rekening met jullie wensen. Ontvangst met een glaasje bubbels? Een flinke bavette van de kamado, of liever gamba’s? We hebben verschillende arrangementen en heel veel is mogelijk! Dat geldt ook voor de muzikale omlijsting. In overleg met jou zorgen wij voor een passende soundtrack. Speciale wensen? Vraag het gerust. We verzorgen alles tot in de details en maken er een onvergetelijke dag van.

PHC_vrijgezellen

Zo varen we

Na het verlaten van de pittoreske Piushaven zetten we koers richting het Wilhelminakanaal. Vervolgens gaan we bakboord en varen we langs prachtige natuurgebieden rondom onze stad. Het levert gegarandeerd mooie beelden op. Leg ze gerust vast, want zulke uitzichten heb je niet elke dag.

Voor wie?

Vriendengroepen bourgondisch in de watten leggen, dat vinden wij het leukste wat er is. We doen het voor kleine groepen vanaf zes personen, maar ook voor grote gezelschappen. We hebben altijd wel een boot die past. Maar omdat we zuinig zijn op onze boten én op jou als gast, verklappen we wel vast dat we geen partyboot zijn. Dus als je op het vrijgezellenfeest het liefst zo veel mogelijk bier in zo weinig mogelijk tijd naar binnen werkt, en liever een stripper ziet dan een schipper, is dit misschien niet de beste boot voor jullie. Goed, ben je nog aan boord? Dan zorgen wij voor een geweldige dag én begin van een voortvarend huwelijk!

Interesse?

Wil je méér dan alleen een boot huren voor de vrijgezellendag van je vriend of vriendin? Dan is het goed dat je ons gevonden hebt! Wij weten precies hoe je een geslaagd vrijgezellenfeest organiseert en denken graag met je mee. Bel ons of stuur een mail, dan kunnen we je wensen bespreken. Hopelijk tot snel aan boord!

Jouw voorgangers aan het woord​

“We hadden helemaal geen zin in zo’n typisch vrijgezellenfeest waarbij iedereen ’s avonds lam is. Dit was véél leuker. Mooie gesprekken, wat drankjes, heerlijk vlees, een lekkere playlist. De bruidegom in spe heeft genoten en wij ook!”

Contact opnemen

Mail ons

info@piushavenculinair.nl

DD slash MM slash JJJJ