Ontbijten op een boot van Piushaven Culinair

Stel je eens voor. Een mooie zondagochtend in het voorjaar. Terwijl de natuur en jij – langzaam wakker wordt, vaart de kapitein jullie door de mooiste wateren van Tilburg en omstreken. Een kopje koffie in je rechterhand, croissantje in je linker en allerlei andere lekkernijen binnen handbereik. Het enige wat je hoort is het zachtjes ronken van de motor, het kabbelen van het water en het gezellige gekwetter van de watervogels. Dat is het idee van een ontbijt op een boot van Piushaven Culiniair. Een beter begin van je dag is nauwelijks mogelijk. Hieronder lees je meer over de mogelijkheden.

- De ontbijtvaart 'Schippersontbijt' op een rij

Je boekt het Schippersontbijt op een van de hieronder weergegeven data. Om 10.00 uur vaart de comfortabele uit en twee uur later zet je weer voet aan wal. Op het menu staan yoghurt en granola, verse en knapperige croissants geserveerd met boter en jam, een gekookt of gebakken eitje, vers ambachtelijk brood, boerenachterham, vers fruit, koffie, thee en verse jus d’orange. Een goede basis voor een actieve of desnoods relaxte dag! Voor een extra vrolijke en zonnige dag bieden we je onbeperkt mimosa’s; cocktails gemaakt van champagne en gekoeld citrusvruchtensap. En we hebben een mooiweergarantie. Dat betekent helaas niet dat we de weergoden kunnen beïnvloeden. Maar wél dat we, mocht het slecht weer zijn op het moment van jouw geplande rondvaart, in overleg met jou de boottocht kosteloos verplaatsen zodat je ontbijt of brunch niet in het water valt. Het Schippersontbijt is te boeken op:  

  • Zondag 12 mei (Moederdag) 
  • Zondag 16 juni (Vaderdag) 
  • Zondag 21 juli 
  • Zondag 8 september 

Vanaf twee personen á € 54,50 per persoon. Let op: beperkte plaatsen!

- Romantisch champagneontbijt

Wil je het ontbijt éxtra romantisch maken? Dan is een glaasje champagne een moëtje. Breid je ontbijt uit met een champagnearrangement en geniet samen met je geliefde(n) heerlijk van de ontwakende natuur met een fles gekoelde H. Blin Brut, Pinot Meunier/Chardonnay on the side. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Jouw voorgangers aan het woord​

“Wat een verwennerij. De tafel was rijkelijk gevuld met allerlei lekkers. Ambachtelijk brood, versgeperste jus, een lekker eitje, aardbeien… Het ontbijt op de boot was geweldig!”

Contact opnemen

Mail ons

info@piushavenculinair.nl

DD slash MM slash JJJJ